ABANT İZZET BAYSAL MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU

abant izzet baysal mengen meslek yuksekokulu yorum
AraNerede arasın
 
 

ABANT İZZET BAYSAL MENGEN MESLEK YÜKSEKOKULU

naz
naz
Eklenme Tarihi:2007-08-28
Aşçılık Programı Ülke ve dünya mutfaklarında çalışabilecek bilgi ve beceriye, değişik ülkelerden meslektaşlarıyla iletişim kurabilecek dil gücüne, değişik mutfakların özelliklerine uygun yiyecek hazırlayabilecek beceriye sahip, gerektiğinde bağımsız işyeri açıp yönetebilecek meslek mensuplarını yetiştirmeyi amaçlamaktadır.

Öğrenim ve Giriş Koşulları


4702 Sayılı Kanun gereği, ÖSYM kılavuzunda belirtilen şartlarda bölüme öncelikle meslek lisesi mezunlarının sınavsız geçiş hakkı vardır. ÖSS puanı ile de bölüm tercih edilebilmektedir. ÖSS puanına göre öğrenci yerleşebilmesi için meslek liselilerce kontenjanın doldurulmamış olması gerekmektedir. Öğrenciler bölüme ÖSYM tarafından yerleştirilmekte; herhangi bir şekilde okula başvurarak özel yerleştirme imkânı bulunmamaktadır.

Mutfak uygulama dersleri aşçı üniforması ve araç gereçleri ile gerçekleştirilmektedir.
Kişisel Giyim - Kuşam Malzemeleri:
Beyaz aşçı ceketi, damalı pantolon, beyaz önlük, boyun fuları, aşçı kepi ve torşon (aşçı bezi).

Puanı Son Giriş Üye Rating:4 /9 Üye Rating Yo.Sayısı O.Sayısı Yazı Rating:5 /1 Yazı Rating Favoriler Kötü!
4010 2011-05-14 18:24:52 117 44582    

Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ?Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ? ->  Bu içeriğin farklı dilde çevirisini yaparak katkıda bulunmaya ne dersin ?:english

  • Resimleri büyütmek yada silmek için küçük resimlerin üstünü iki kere tıklayın
  • Yükleyebileceğiniz resim formatları: .jpg, gif, png
  • Sadece kendi yüklediğiniz resimleri silebilirsiniz

||||||

Bu üyeye mesaj gönder Bu üyeye mesaj gönder

erdemrekin
erdemrekin
Eklenme Tarihi:2008-12-17 02:26:38
yaklaşık kaç puan almak gerekir düz liseden herhangi bir aşçılık meslek yüksek okuluna girebilmek için?
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2008-12-17 02:51:17 1    
Büşranur Demiröz
Büşranur Demiröz
Eklenme Tarihi:2009-03-23 18:34:19
mrhba büşra bn.oss sstmi artk değişti ve snvsz gecsler kalkti.bn dz lisede okuyrm.eskye göre bu okula grme sansm artti.eğer sznde bu knu hakknda net bir blgnz varsa bnmle paylsrsnz sevnrm..
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
140 2009-07-27 07:05:11 8    
aysel
aysel
Eklenme Tarihi:2009-03-31 16:27:03
mrb arklar ben düz lisede okuyorum ama aşçı olmak istiyorum meslek liselerine göre aşçı olma şansım varmı
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2010-04-08 23:08:58 1    
KaVRaLi
KaVRaLi
Eklenme Tarihi:2009-04-17 21:18:09
Ben yiyecek içecek hizmetleri turizm alanı mezunuyum, aşcılık okulunu girmek istiyorum; bolu mengen için kaç puan almalıyım veya direk geciş şansım var mı?
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2009-04-17 21:13:19 1    
executive chef_engin
executive chef_engin
Eklenme Tarihi:2009-07-31 18:18:03
kısacası bilgiler aibü mengen myo sitesinden alınabilir
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
120 2009-08-08 20:23:26 2    
elif14
elif14
Eklenme Tarihi:2009-11-02 21:07:53
merhaba ben elif düz lisede okuyorum bu sene son aşçı olmak istiyorum. meslek liselerine karşılık girebilme ihtimalim nedir ve de kaç puan almam gerekiyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2009-11-04 16:21:39 1    
Şeyma
Şeyma
Eklenme Tarihi:2009-12-25 15:31:36
merhaba acaba pastacılık bölmüde varmı ???
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2009-12-25 15:28:16 1    
mutfak sefı
mutfak sefı
Eklenme Tarihi:2010-01-06 18:41:59
mrb ben endustrı meslek lısesınde okuyorum ama 5 yıldır ascılık yapıyorum ascılık meslek yuksek okuluna nasıl gırebılırım
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
110 2010-10-28 10:22:59 2    
özge şahin
özge şahin
Eklenme Tarihi:2010-02-22 14:58:32
BN KIZ MESLEK LISESINDE OKUYORUM VE BOLUMUM YIYECEK ICECEK HIZMETLERI YANI BOLUMUM BIR NEVI ASCILIK ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ. NASIL GREBILIRIM BIR FIKRINIZ VARSA BENINMLE PAYLARIRMISINZ SON SINIF ÖGRENCISIYIM
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2010-02-22 14:42:48 3    
Sarp YAMAÇ
Sarp YAMAÇ
Eklenme Tarihi:2010-02-22 15:10:51
okullar-dernekler.ascilik.net sitesine girersen hangi üniversite hangi puan kaç kontenjanla öğrenci alıyor görebilirsin!
Puanı Son Giriş Üye Rating:4 /9 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
4485 2014-04-21 15:46:09 562    
pastacı
pastacı
Eklenme Tarihi:2010-04-07 15:53:37
lütfen yarrdımcı olun pastacılık bolumude varmı veya tatlı üzerine olan bı bolum...
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2010-04-10 15:23:12 1    
seren
seren
Eklenme Tarihi:2010-06-04 22:12:49
düz lise mezunuyum.281 puan aldım yerleşebilirmiyim
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
110 2010-06-05 11:40:01 2    

Yorum yap Yorum yap

Tavsiye et Tavsiye et

     RSSRss
ÜYE OL
ÜYE OL

Üye ol
  • Üye olduğunuzda:
  • Yazılara yorum yapabilir
  • Sitede yazılar yazabilir
  • Aynı ilgi alanında yeni arkadaşlarınız olabilir
  • Sana gül gibi bakar, seni poh pohlar ve pışpışlarız :)





 
Aşçılık mutfak savaş sanatıdır. © Copyright 2005-20010 Tüm Hakları Saklıdır
Site url:ascilik.net
Açıklama:Aşçılık mesleğiyle ilgili sitede. Aşçılık, aşçılık oyunları, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvuruları, mengen le ilgili bilgiler bulunmakta
İçindekiler: Aşçılık, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvurusu, aşçılık oyunları, yemek oyunları, aşçılık siteleri
© 2009 Powered by n45 | Galatasaray Ap. No:45/12 Maslak / İstanbul  |  Hizmet Şartları | Gizlilik Politikası