• Aşçılık KurslarıAşçılık Kursları
  • Aşçılık Kursları

    Aşçılık kursunuz/kurslarınız varsa lütfen burda kursunuzu tanıtınız :)

    Neler yazabilirsiniz ?

    * Mekanın adını yazın
    * Mutfak tipini
    * Menü
    * Süre
    * Ders programı
    * Açık adresini yazın
    * Telefon
    * Genel fiyatlar *Yazsanız iyi olur ama yazmayada bilirsiniz.
    * İkramlarınız
    * Özel günler varmı varsa özelliği nedir
    * Mekanı tanıtan küçük bir yazı

    Verdiğiniz bilgiler yorum açık olacaktır lütfen yanlış ve yanıltıcı bilgi vermekten kaçınalım !!!!

    **Kursunuzu tanıtmak için uye olmalı ve Yazılar->Yazı ekle butonuna tıklayıp konu kısmında "Aşçılık Kursları" ' nı seçip tanıtıcı yazımızı yazıyoruz.

    ucretsiz-uye-olmak-istiyorum Ücretsiz üye olmak istiyorum


gülay
gülay
Eklenme Tarihi:2008-07-08 07:59:11
Ben yakında Taksim istiklal de bulunan Chefs İstanbul da yemek ve pastacılık kursuna başlayacağım. Tabiki gönül Etilerdeki Mutfak Sanatları Akademisini istiyor. Fakat fiyatları 9-10 bin civarı. Hakkında okadar çok araştırma yaptımki emin olun o parayı hak ediyorlar. Çünkü M S M bir kurs değil, gerçek bir okul . Ama ben şuanlık daha ucuz kurslara gitmek zorundayım. Aranızda Chefs İstanbul hakkında bilgiye sahip olan varmı acaba ! Kurs hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2011-07-21 02:32:29 2    
Sarp YAMAÇ
Sarp YAMAÇ
Eklenme Tarihi:2008-07-08 08:44:17
Belediyenin açmış olduğu ismek aşçılık kurslarıda bulunmakta..onlarıda düşünebilirsiniz.
Puanı Son Giriş Üye Rating:4 /9 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
4485 2014-07-11 10:29:46 562    
gülay
gülay
Eklenme Tarihi:2008-07-08 14:40:05
İsmek kurslarını araştırdım. Emin olun hiç yeterli değiller.
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
115 2011-07-21 02:32:29 2    
altın_koza
altın_koza
Eklenme Tarihi:2008-07-25 17:03:15
ismek profesyonel bir kurs değil gerçekten.chefi duydum hatta bende gitmeyi düşündüm ama pek vaktim olmuyor.o biraz daha profesyonel pastacılık üzerine
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2008-07-25 16:36:57 1    
si
si
Eklenme Tarihi:2008-07-28 07:49:36
izmirdeki aşçılık kursları hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi???
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2008-11-17 15:01:05 1    
Şerha
Şerha
Eklenme Tarihi:2008-11-19 10:55:13
Ankaradaki aşçılık kursları hakkında da bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim...
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
120 2011-09-08 21:14:59 3    
Burak
Burak
Eklenme Tarihi:2008-12-13 18:30:18
peki ustalar anadolu eskişehir fakültesi için bilgisi olan var mı ?nasıl gireriz ne puan ister.ilginize tessekkürler.
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
125 2010-03-30 10:14:27 3    
Sarp YAMAÇ
Sarp YAMAÇ
Eklenme Tarihi:2008-12-15 08:19:42
Merhaba burak..
Daha önce sitede bu konular işlenmişti.
Aşçılık okulların puanlarını görmek için buraya tıkla

Aşçılık okullarıyla ilgili bilgi almak için buraya tıkla
Puanı Son Giriş Üye Rating:4 /9 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
4485 2014-07-11 10:29:46 562    
Burak
Burak
Eklenme Tarihi:2008-12-18 19:47:25
TESSEKKÜRLER SARP USTA..
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
125 2010-03-30 10:14:27 3    
handanu
handanu
Eklenme Tarihi:2009-03-17 14:16:59
Ben aşçılık kursu arıyorum , Ankara , çayyolunda hafta içi akşam veya hafta sonu olması gerekiyor çalıştığım için yardımcı olursanız sevinirim.
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
105 2009-03-18 08:37:57 1    
Delikiz
Delikiz
Eklenme Tarihi:2009-03-18 08:12:18
Buradan daha iyi kurs olabilir mi :) Yapın yollayın ustalarımız değerlendirsin bizlerde yorumlarımızı yapalım ;)
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
178 2011-05-09 12:25:18 9    
burak
burak
Eklenme Tarihi:2009-08-27 10:31:09
teşekur ederım sarp usta 250 puan bıle yetermış galıba
Puanı Son Giriş Üye Rating:3 /1 Üye Rating Yo.Sayısı Yorum Rating:0 /0 Yorum Rating Favoriler Kötü!
130 2009-08-31 12:59:03 6    

Yorum yap Yorum yap

Tavsiye et Tavsiye et

     RSSRss
  • İtalyan Yemek Kurslarıİtalyan Yemek Kursları





 
Aşçılık mutfak savaş sanatıdır. © Copyright 2005-20010 Tüm Hakları Saklıdır
Site url:ascilik.net
Açıklama:Aşçılık mesleğiyle ilgili sitede. Aşçılık, aşçılık oyunları, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvuruları, mengen le ilgili bilgiler bulunmakta
İçindekiler: Aşçılık, ascilik, aşçı, asci, Yemek, yemek tarifleri, aşçılık okulu, aşçılık kursları, oteller, aşçılık iş başvurusu, aşçılık oyunları, yemek oyunları, aşçılık siteleri
© 2009 Powered by n45 | Galatasaray Ap. No:45/12 Maslak / İstanbul  |  Hizmet Şartları | Gizlilik Politikası